Leveringsinformatie

Bestellingen die nu op werkdagen voor 22.00 uur worden geplaatst, worden binnen 3 werkdagen bij u geleverd. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn neem dan contact op met ons via 06 188 76 394 of stuur een email naar info@dailywine.nl. 

 

Wijn besteld?

Uw bestelling wordt gratis bij u geleverd bij bestellingen boven de € 50. Bij bestellingen met een orderwaarde onder de € 50 betaalt u € 6,75 verzendkosten. 

Afhalen niet mogelijk?

Dailywine.nl heeft er bewust voor gekozen om geen afhaalpunt te selecteren. Simpel, dat komt omdat dailywine.nl geen fysieke locaties heeft. Wij vinden het belangrijk om kwaliteitswijn voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te kunnen is het van belang om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Daarom werken wij zonder een afhaalpunt en verkooppersoneel.

Alleen hierdoor lukt het dailywine.nl om kosten te besparen en de beste kwaliteit wijnen extra voordelig aan te bieden. 

Levering is mogelijk in heel Nederland

Levering naar de Waddeneilanden en overige Europese landen alleen in overleg. 

Retourneren

Is uw wijn niet naar wens? Bij dailywine.nl is het mogelijk om uw wijn te retourneren. U kunt binnen 14 dagen na aflevering contact opnemen met onze klantenservice (info@dailywine.nl) Samen zal er naar een geschikte oplossing gezocht worden. Klik hier voor meer informatie. 

Niet thuis bij bezorging

Wanneer u niet thuis bent tijdens de bezorging probeert de bezorger het pakket af te leveren bij de buren wanneer je daar toestemming voor hebt gegeven. Mocht dit niet lukken dan laat de bezorger een briefje met een code achter. Middels dit briefje kan je zelf een alternatief bezorgmoment kiezen tot uiterlijk 22.00 uur. Als u geen actie onderneemt bezorgd PostNL het pakketje op de eerstvolgende bezorgdag. Ben je wederom niet thuis? Dan Bezorgd PostNL het pakketje op een ophaalpunt, de informatie hierover vind je met je track & trace code.