Gratis bezorgd +75€ | Binnen 3 dagen thuis bezorgd | Per fles bestellen mogelijk

Over Dailywine.nl

Hallo wijnliefhebber!

Lekker eten en lekker drinken.. wij doen niets liever! De afgelopen jaren heb ik mij meer en meer verdiept in de bijzondere wereld van wijn. Over de hele wereld wordt wijn gedronken en op bijna ieder continent wordt dit verbouwd. Het is fascinerend dat een druif zoveel verschillende varianten kent en dat er ondenkbaar veel wijnen zijn, welke stuk voor stuk anders zijn. 

Als liefhebber van het bourgondische leven ben ik opzoek gegaan naar duurzame wijnen die toegankelijk zijn voor dagelijkse situaties. Om deze te kunnen delen met familie, vrienden, kennissen en een ieder die houdt van lekkere wijnen. Zo is Dailywine.nl mei 2020 ontstaan. Wij leveren wijn alleen online, en maken geen gebruik van externe kosten. Laat u verrassen door de scherp geprijsde en zeer smaakvolle kwaliteitswijnen.

Duurzaamheid

Dailywine.nl levert Pretty Sustainable Wines direct van de wijngaard naar uw tafel. Selectie wijnen voor zeer vriendelijke prijzen. De wijnen komen van onafhankelijke kleine wijnboeren geselecteerd op basis van hun duurzame landbouwprincipes. Want naast het kunnen bieden van prachtige voordelige wijnen vinden wij duurzaamheid net zo belangrijk. 

Online verkoop

Onze focus is volledig op online verkopen van wijn. Wij bieden bijvoorbeeld onze wijnen niet aan in stenen winkels. Omdat wij onze kosten zo laag mogelijk houden, kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen. Bevalt de wijn niet? Laat het ons alsjeblieft weten zodat wij hier van kunnen leren. En natuurlijk zoeken we dan samen naar een passende oplossing. 

Maak kennis met onze wijnen en laat een review achter wat u er van vindt! 

 

Vriendelijke groet,

Nick Gemke
Dailywine.nl

Info@dailywine.nl