OVER ONS

Great Wine, Always.

Onze oprichter

"Wijn is zoveel meer dan alleen een drankje. Het brengt vrienden en families samen en het levert ons mooie herinneringen op."

Lekker eten en lekker drinken.. wij doen niets liever! De afgelopen jaren heb ik mij meer en meer verdiept in de bijzondere wereld van wijn. Over de hele wereld wordt wijn gedronken en op bijna ieder continent wordt dit verbouwd. Het is fascinerend dat een druif zoveel verschillende varianten kent en dat er ondenkbaar veel wijnen zijn, welke stuk voor stuk een andere beleving geeft.

Als liefhebber van het bourgondische leven ben ik gaan zoeken naar duurzame wijnen die toegankelijk en van hoge kwaliteit zijn voor alledaagse situaties. Om deze te kunnen delen met familie, vrienden, kennissen en een ieder die houdt van lekkere wijnen.

Zo is Dailywine.nl in 2020 ontstaan. Laat u verrassen door de fascinerende lage prijzen en zeer smaakvolle kwaliteitswijnen.

Nick Gemke  

Ons verhaal

"Ongeveer een jaar geleden zijn wij geïnspireerd geraakt door de hoge prijs die men betaald voor kwaliteitswijnen. Wij dachten: dit kan beter!" 

Wij willen fantastische kwaliteitswijnen betaalbaar maken. Door het uitsluiten van tussenhandelaren, bijvoorbeeld distributeurs, speciaalzaken of Retail organisaties, kunnen wij onze kosten zo laag mogelijk houden en garanderen wij altijd de laagste prijs. Stel u voor dat u een 20 euro wijn uit de winkel standaard kunt drinken voor de helft van de prijs? Bij dailywine.nl is dit mogelijk. Onze focus is volledig op online verkopen van wijn. Mede hierdoor maken wij minder kosten en ziet u dat direct terug in de verkoopprijs van onze rode wijn en witte wijn.

Onze wijnboeren zijn geselecteerd op basis van duurzame landbouwprincipes en pure ambacht. Alles gebeurd met de hand, onder strenge controle wat zorgt voor de perfecte wijnen. Geen massa productie, maar kleine onafhankelijke wijnboeren. Alleen zo bewaken wij de kwaliteit die u verdient. 
 

icon image

Sensationeel 

Heerlijke wijnen met verrassende elementen. De smaak en afdronk zijn perfect evenwichtig en harmonisch. Sublieme smaaksensaties tot de laatste slok.

icon image

Betaalbaar

Simpel: onze wijnen smaken waarvoor u normaal in de winkel 2 tot 3x de prijs betaald. Geen tussenpersonen betekent hogere kwaliteit tegen lagere prijzen.

icon image

Duurzaam

Voor elke verkochte fles wijn doneren wij geld aan het goede doel: Justdiggit. Onze ideologie is simpel. We take and we'll give back! 

Terug naar de winkel

Schrijf in voor de nieuwsbrief 


Wij houden niet van onzin verkopen, daarom sturen wij alleen maar zinnige informatie toe. Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je in. Good things are comming!