Gratis bezorgd +75€ | Binnen 3 dagen thuis bezorgd | Per fles bestellen mogelijk

OVER ONS

Great Wine, Always.

Onze oprichter

"Wijn is zoveel meer dan alleen drinken. Het brengt vrienden en families samen en het levert ons mooie positieve herinneringen op."

Lekker eten en lekker drinken.. wij doen niets liever! De afgelopen jaren heb ik mij meer en meer verdiept in de bijzondere wereld van wijn. Over de hele wereld wordt wijn gedronken en op bijna ieder continent zijn wijnrekken aangeplant. Het is fascinerend dat een druif zoveel verschillende varianten kent en dat er ondenkbaar veel wijnen zijn, welke stuk voor stuk een andere beleving geeft.

Als liefhebber van het bourgondische leven ben ik gaan zoeken naar duurzame wijnen die toegankelijk en van hoge kwaliteit zijn voor alledaagse situaties. Om deze te kunnen delen met familie, vrienden, kennissen en een ieder die houdt van lekkere wijnen.

Zo is Dailywine.nl in 2020 ontstaan. Laat je verrassen door de fascinerende lage prijzen en zeer smaakvolle kwaliteitswijnen.

Nick van dailywine.nl

Ons verhaal

"Ongeveer een jaar geleden zijn wij geïnspireerd geraakt door de hoge prijs die men betaalt voor kwaliteitswijnen. Wij dachten: dit kan beter!" 

Wij willen fantastische Toscaanse kwaliteitswijnen betaalbaar maken. Door het uitsluiten van tussenhandelaren, bijvoorbeeld distributeurs, speciaalzaken of retail organisaties, kunnen wij onze kosten zo laag mogelijk houden en garanderen wij altijd de laagste prijs. Stel je voor dat je een 20 euro wijn uit de winkel standaard kunt drinken voor de helft van de prijs? Bij dailywine.nl is dit mogelijk. Onze focus is volledig op online kopen van wijn. Mede hierdoor maken wij minder kosten en dit zie je direct terug in de verkoopprijs van onze rode wijn en witte wijn.

Onze wijnboeren zijn geselecteerd op basis van duurzame landbouwprincipes en ambachtelijke productie. Alles gebeurt met de hand, onder streng
e controle wat zorgt voor de perfecte wijnen. Geen massa productie, maar kleine onafhankelijke wijnboeren. Alleen zo bewaken wij de kwaliteit die je verdient. 
 

icon image

Duurzaam

De wijnen van dailywine.nl worden duurzaam geproduceerd. Wij verkopen alleen wijnen uit Europa, zodat we minder gebruik maken van transport. Van het papier tot de verpakkingen... in alles streven we naar milieuvriendelijke keuzes. 

icon image

Kwaliteit

Bij dailywine.nl draait het niet om meer voor minder. Wij stimuleren kwaliteit boven kwantiteit! Daarom kan je bij ons ook per fles bestellen en koop je alleen maar kwaliteit. En dat betaalbaar! 

icon image

Positiviteit 

Wij verspreiden positiviteit via onze flessen wijn, woorden en daden. Bij elke bestelling ontvang je een unieke boodschap. Deze boodschap zorgt voor positiviteit en komt tot groei en bloei. Daarnaast hebben wij een partnership met het goede doel: Justdiggit. 

Terug naar de winkel

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van spannende ontwikkelingen en mooie aanbiedingen

Lees onze blog voor meer informatie over wijn 

Lees wijnweetjes en verbluf anderen met wijnkennis of kook de lekkerste recepten met bijpassende wijnen

Naar de wijnblog